“Vi sætter stor pris på vores kunder og arbejder  på høj tryk for at levere den kvalitet, som vi er kendt for “

Direktøren

Teknisk Assistance-VVS levere vvs-løsninger til boligselskaber, de offentlig, erhverv og private.

Erhverv og det offentlige

Teknisk Assistance-VVS har specialiseret sig i at være servicepartner for erhverv og det offentlige. Vi er din professionelle partner på både små og store opgaver. Med os får i en VVS der både kan løse de dagligdags opgaver og kan byde ind på tilbudsgivning, beregning og projektstyring på større projekter.

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi med faste intervaller tjekker, servicere og optimere installationer.

Alt fra mindre værksteder til store industrielle virksomheder, kommuner og institutioner har brug for større gaskedler, ventilationsanlæg, pumper m.m. Til det er der brug for effektive, stabile og driftsøkonomiske enheder, der sørger for at I får den kapacitet og kraft der skal til for at fungere optimalt. Vi tilbyder en gennemgang af dit varmesystem og professionel sparring. Så I får den helt rigtige løsning.

Boligselskaber og ejerboligforeninger

Teknisk Assistance-VVS har specialiseret sig i at være servicepartner for boligselskaber og ejerboligforeninger. Vi er din professionelle partner på både små og store opgaver. Vi udarbejder med glæde et skræddersyet tilbud på jeres ejendom.

Vi tilbyder serviceaftaler, hvor vi med faste intervaller tjekker, servicere og optimere installationer. En fast aftale giver os et indgående kendskab til jeres ejendom. På den måde kan vi let finde frem til, hvor små forbedringer kan give store besparelser. Vi håndterer alt fra varmestyring til løbende tjek af anlæg og installationer.

Private kunder

Teknisk Assistance-VVS har mange års erfaring med sparring, montering og vedligeholdelse. Vi udføre alle typer af VVS-opgaver for private. Vi ligger vægt på et højt fagligt niveau både i rådgivningen og i udførslen. Vi præsentere dig for de bedste løsninger, og levere et professionelt stykke arbejde. Vi lægger vægt på kvalitet, funktionalitet og god service.

Vi har et tæt samarbejde med murere, tømrere, malere og elektrikere på større opgaver